Pages

2014-04-30

Klara vappen

Alkuperäiseen vapunviettosuunnitelmaani kuului kiskaista opiskelijahaalarit jalkaan (ehkäpä viimeistä kertaa!), pakata sidukkaa reppuun ja kivuta opiskelukavereiden kanssa yliopistonmäen kautta taidemuseonmäelle, painaa teekkarilakki päähän, korkata skumppapullo, maistella maanantaina paistamiamme (wannabe-)munkkeja ja kotitekoista simaa ja viettää ihan älyttömän hauska ilta hyvässä seurassa. Hommasin jopa ilmapalloja ja serpentiiniä sekä vappumaiset hius-/teekkaritupsukoristeet.


Teekkariasu

Mikrobimunkit
My Little Pony -vappuhiushärpäkkeet
Viime yöstä alkaen uusi vapunviettosuunnitelmani on ollut pysyä hengissä vappupäivään saakka. Sen tarkemmin yksityiskohtiin menemättä, eilisiltana heti sänkyyn kömpimisen jälkeen järkyttävä oksetus ajoi vessaan, jossa vietinkin lopun yötä tyhjentäen ruuansulatuskanavaani. Kaupan päälle iski vielä kuumehorkka, ja hikoilin ja tärisin kylmästä samalla kun koitin saada pidettyä edes lusikallisen vettä sisälläni. Aamulla kahdeksan aikaan onnistuin nukahtamaan pariksi tunniksi, ja toistaiseksi näyttää siltä, että pahin on jo takana. Lähipiirissä tarjolla on ollut sekä yhden päivän että kolmen päivän vatsatautia, eli ehkä mulla kävi edes sen verran tuuri, että olisin tällä kertaa tyytynyt ihan vain yksipäiväiseen noroon.


Masuystävällistä evästä
Kultainen ystäväni Miltsi (joka itse sairasti saman taudin menneenä viikonloppuna) toi mulle kaupasta vesimeloonia, mustikkakeittoa ja mehujäätä, ja olenkin saanut pikkuisen syötyä. Sain nieltyä särkylääkkeenkin, mikä helpotti kuumetta ja yleistä jomotusta. Muuten olen vain nukkunut ja nukkunut, enkä ole jaksanut edes lukea tai katsella sarjoja. Pikkuhiljaa alkaa olla sellainen olo, että voi oksetuksen sijaan siirtyä valittamaan tylsyyttä. Ehkäpä pääsen huomenna vielä mukaan vappupiknikille räntäsateeseen!No comments:

Post a Comment