Pages

2014-04-19

Toukokuun odotusta

Saksasta paluun jälkeen jouduin viikon kärvistelemään epätietoisuudessa sen suhteen, nähdäänkö Murun kanssa toukokuussa vai seuraavaksi vasta juhannuksena. Erityisesti mulla on kalenteri nyt aika täynnä, eikä sopivaa reissausviikonloppua oikein meinannut löytyä. On risteilyä, tenttejä, äitienpäivää, ja sitten onkin jo kesäkuu. Olin myös jo pidemmän aikaa sitten sopinut kavereiden kanssa Helsinki-Hengailu-Viikonlopusta toukokuun puolivälissä. Vähän aikaa kesti, että saatiin raksuteltua tämä 1+1 -yhtälö, mutta lopputuloksena Muru tulee myöskin siksi viikonlopuksi Helsinkiin! ^-^ Luvassa on perus turisteilua, Ravintolapäivä, Ihana Helsinki -kaupunkifestivaalitapahtumia, shoppailua sekä jotain vähän spesiaalimpaa ;)

Mitenköhän sitä malttaisi taas keskittyä opiskeluihin ja työntekoon tässä odotellessa?Palatakseni tuohon matkustamiseen, mun kohdalla Saksan suuntaan kulkemista olisi vähän rajoittanut myös pian vanhaksi menevä passi. Siispä klikkailin itseni Poliisin lupapalveluiden ajanvaraukseen. Turusta ensimmäinen vapaa aika löytyi viiden viikon päästä, toukokuun puolivälistä! Siis siihen, että saan käydä _jättämässä hakemuksen_! o__o Jonnekin Raisioon olisi vähän nopeammin päässyt, mutta ihan älyttömän kätevää ei ole kesken työpäivän lähteä julkisilla seikkailemaan sinne ja vielä takaisin. Niitä aikoja kun löytyy just tasan välille 8-16. Itse passi kyllä luvataan toimittaa sitten viikon kuluttua hakemuksen jätöstä. Onneksi olin vielä suht ajoissa liikkeellä tämän kanssa, ei olisi paljon kesällä naurattanut pönöttää Helsinki-Vantaalla ilman voimassa olevaa passia.

Kävin myös tuossa menneellä viikolla hyödyntämässä YTHS:n halpoja hammaslääkäripalveluita tarkastuksen muodossa. Suuhygienistille pitäisi mennä vähän raavittavaksi, ja aikaa tarjottiin elokuulle. Epäuskoisena höhöttelin, että tarvii palata asiaan siinä vaiheessa, kun mulla on sellainen kalenteri, jossa riittää sivut niin pitkälle. Pienellä painostuksella sain sitten kuitenkin ajan toukokuun loppuun. On tää hienoa, kun nopeammin opiskelet itse hammaslääkäriksi, kuin saat sinne ajan :)

No comments:

Post a Comment