Pages

2014-05-10

Kaukosuhteilu on ahterista

Eipä ollut skypetreffejä keskiviikkona ei. Ajankohta oli sovittu Murun preferenssien mukaisesti, niin olisi voinut odottaa ukon saapuvan ruudun ääreen. Mut ei. Olivatkin sen sijaan tilanneet työkavereiden kanssa pizzaa. Eli mun osaksi jäi skypeoharit.

Viimeviikkoisen huomiopulan takia odotin erityisen paljon pääseväni näkemään ja puhumaan Murun kanssa. Alkuviikkokin oli ihan pyllystä ja tentti meni huonosti. Pönötin siis puoli kasista asti koneen ääressä, kuten oli sovittu, ja varttia vaille vielä kuittasin viestillä että oon paikalla. Vastauksena tuli "menee 45 min". Noh, Murun hyvin kehittyneet myöhästelylahjat tuntien tiesin tämän tarkoittavan todellisuudessa ennemmin tuntia, mutta ei mulla ollut muutakaan ohjelmaa illaksi tiedossa (tietenkään, kun kerran oli sovittu Skypestä). Kurtistin siis vain otsaani ja katsoin jakson Modern Familyä ja selailin blogeja tasaisin väliaijoin kelloa vilkuillen. Kun vartin yli yhdeksän miestä ei vieläkään näkynyt eikä kuulunut, laitoin uuden viestin. "Lähden 5 min päästä." Siis anteeks, oot siis vasta nyt lähdössä yliopistolta?! Eikö sun pitänyt olla paikalla tunti sitten!? Tai siis kaksi!! Ja itse nimenomaan halusit skypettää keskiviikkoiltana paremmalla ajalla ignoorattuasi mut jo sunnuntain skypessä!! Multa paloi tässä kohtaa käämi ihan lopullisesti. Ei oo mun työ päivystää iltakaudet koneella, jos vaikka herra viitsii ilmaantua paikalle! Iskin koneen kiinni, raivosta tärisevin sormin naputtelin "aha, voit sitten skypettää keskenäs, mun nukkumaanmenoaika on jo" ja painuin sänkyyn.

Yritin tukahduttaa vitutukseni GOTiin, mutta en saanut sivuakaan luettua. Seuraavat puoli tuntia kulutin purkamalla suuttumukseni ja pettymykseni tarkkoja syitä ja sen herättämiä tunteita hyvin yksityiskohtaisella tasolla A-neloselle, ja riittävästi jäsenneltyäni suolsin saman Whatsappissa Murulle.

Miksi ei voinut kertoa, että menee myöhempään? Miksi ei voinut jättää pizzatouhua väliin, kun oli jo sovittu? Erityisesti kun a) jäin jo muutenkin viime päivinä liian vähälle huomiolle ja b) torstaina olisi muutenkin tämän nimeomaisen työporukan kesken illanistujaiset. Miksi oletti jälleen olevan ok lykätä mun nukkumaan pääsemistä oman aikataulujen noudattamiskyvyttömyyden takia? Miksi ei ehdottaa toista ajankohtaa? Tulee tosi arvoton ja mitätön olo, kun kohdellaan näin välinpitämättömästi.

Aika hiljaista ja nöyrää poikaa oli. No ainakin se kuunteli eikä edes yrittänyt luikerrella jalkapuustaan, vaan tajusi kämmänneensä. Mutta sen verran huono fiilis tästä jäi, että vielä näin lauantainakin on vitutusta jäljellä. Arrgggggh! Huomenna sitten vihdoin uusi yritys skypettää. Todellakin odotan prinsessakohtelua. >:/

Ja kun rupeaa pikkuisen tarkemmin miettimään, ei ole kovin vaikea päätellä, kuka (mikä) tässä on oikea syyllinen pahaan mieleen. Kaikelta tältä vitutukselta oltaisiin vältytty (ainakin melkein) jos ei olisi tota puoltatoistatuhatta kilometriä välissä! Vihaan tätä välimatkaa :(3 comments:

 1. Kaikista pahinta on mennä toisen aikataulujen mukaan: tulee sellainen olo että tanssii toisen pillin mukaan :/ kauanko ootte siis olleet yhdessä? Mä en enää muista miten meillä tarkalleen meni, mutta ennen kuin virallisesti seurusteltiin niin skypetettiin ehkä kerran parissa viikossa. Sitten se vähän alkoi lisääntyä, mutta jossain kohtaa se meni siihen että joka päivä soiteltiin, edes se viisi minuuttia. Voisitte asentaa skypet puhelimiin jos mahdollista ja soittaa sitä kautta päivittäin edes sellaisen pikapuhelun. Mä en pysty enää kuvittelemaankaak päivää, etten kuule toisen ääntä. Merkkaa paljon enemmän kuin pari tekstaria.:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vähän reilu pari vuotta ollaan oltu yhdessä! Asuttiin yhdessä vuoden verran, kunnes viime syyskuun lopussa jouduin tulemaan takas Suomeen. Meillä on yleensä ollut tämä pari kertaa viikossa -skypetahti. Se on ihan ok, niin kauan kuin jonkinlaista viestintää tapahtuu päivittäin, mutta monen päivän hiljaisuuden jälkeen lahoaa kyllä pää :/ Mä olen ehdottanut tota päivittäistä pikaskypeilyä, mutta Muru ei tahdo "sitoutua" sellaiseen. Sillä on niin paljon harrastuksia ja muuta, ja sen työrytmikin on ihan eri kuin mulla. Ennen on kumminkin aina ehditty vaihtaa muutama viesti päivittäin. Noh, torstaina nähdään =|

   Delete
  2. Miehet. Mitä tähän muuta voi sanoa. :D no onneks se tulee nyt käymään, saatte tasattua tilannetta :)

   Delete