Pages

2014-07-01

Kiireinen kesäkuu

Siinä se meni. Kesäkuu on takanapäin ja vaikkei kovin kesäisiä säitä ole ollut, ihan hirmuisesti on ollut puuhaa ja tekemistä. En ole oikeastaan edes yrittänyt ehtiä kirjoittamaan blogia, kun kaikkien pakollistenkin juttujen hoitaminen on aiheuttanut harmaita hiuksia ja vaatinut sekuntiaikataulutusta. Nyt olen "kesälomalla" ja koitan paikata tilannetta!

Palataan kesäkuun ensimmäiseen viikonloppuun, jolloin rämäpääryhmä Leenu, Liinu ja Tiinu ottivat kurssin kohti Raumaa ja Väriestejuoksua. Tätä tyttöjen viikonloppua suunniteltiin helmikuusta saakka, joten ei annettu polvileikkausten, sateiden ja muiden pikkujuttujen hidastaa menoa. Majoittumismuotona toimi huippuvarusteltu retrokaravaani, joka parkkeerattiin Poroholman leirinnän paraatipaikalle (isiväen avustuksella) jo perjantai-iltana.

Kämpping!


Priorisointia ruhtinaallisessa jääkaapissa


Vaunun ainoa CD on kuin tarkkaan valittu

Kisakuntoon virittäytymiseksi illaksi haettiin "vain yhdet siiderit", joskin sitten ne varsinaisen kisapäivän illan juomat piti uudelleennoutaa sittarista lauantaiaamuna arviointivirheen vuoksi. Unirytmin uudelleenkalibrointi vielä hieman kusi siinä kohdassa, kun koko poppoo oltiin ylhäällä jo seiskalta. No eipä ainakaan tullut kiire ehtiä kauppaan, vaan ennemminkin piti muistuttaa itseään ettei ennen yhdeksää pyri sidukoiden kanssa kassalle. Samalla reissulla haettiin kisapaidat valmiiksi.

Ennen starttia ollaan vielä puhtoisia :)

Väriestejuoksussa suoritetaan viiden kilsan rata, joka pitää sisällään erilaisia esteitä. Tyyli on vapaa. Ajanottoa ei ole, kaikki saavat kulkea omaan tahtiinsa. Epävirallisen määritelmän mukaan voittaja voi olla vaikka se, joka syö eniten värijauhetta tai joka onnistuu saamaan sitä myös alusvaatteidensa alle.

Vaahtoa, liukumäkiä, ryömimistä, pomppimista, kiipeämistä.

Ja erittäin värikästä menoa!


Maaliviivalla oltiinkin sateenkaarenkirjavia!

Voitonriemua
Sadepilven takana piileskellyt aurinkokin alkoi kurkkia pilven takaa juuri kun palattiin Poroholmaan puhdistautumaan väristä. "Hei mult tulee vihreet räkää!" tarkoitti tässä nyt sävyltään vähän erilaista kuin nuharäkä, ja lisäksi tuli myös oranssia ja pinkkiä. Pesuohjeen mukaan "värin tahrimat vaatteet tulee pestä viileällä vedellä erillään muusta pyykistä." Poroholman poukaman +18,5°C vesi vaikutti varsin sopivalta tähän tarkoitukseen!
Iltabileisiin Dominoon hurautettiin porvarimaisesti taksilla, ja viihdyttiinkin pilkkuun saakka tanssahtelun ja karaoken parissa (triomme spesiaalina Dingo - Autiotalo, karaokesetä sai kyllä anteeksipyynnön).

Hämärää ja tärähtänyttä


Vaikka yllä kuvattu olotila kosahti sunnuntaiaamuna kuin ihmeen kautta vain yhteen kolmasosaan, leiri-ilmasto aiheutti pientä flunssanpoikasta seuraavalle viikolle, kun mun piti valmistautua prosessitekniikan tentin (jo toiseen) uusintaan. Lopputuloksena mulle ei vielä eiliseen mennessä ollut selvinnyt, pääsinkö edes mahdollisesti läpi vai rikoinko feilausennätyksen. Tänään kuitenkin opintorekisterissä komeili NELONEN!! On proffa ollut kesäfiiliksissä <3

No comments:

Post a Comment