Pages

2014-08-25

Tule jo syyskuu!

Normaalistihan mä oon ehkä vähiten innoissani siitä, että kesä on ohi ja syksy tulee. Kun päivät pimenee ja muuttuu harmaiksi, mä vaivun puolivuotiseen koomatilaan ja kaamosmasennukseen. Mutta nyt en malttaisi yhtään odottaa syyskuuta - sittenhän näen Murun! Eikä tässä vielä kaikki, mun paluu Saksaan lähti heti eskaloitumaan puolen Euroopan kiertomatkaksi, kun Teea sai idean poiketa bloggaritiimillä Wienissä ja Budapestissa! Nyt koitetaan saada reissupäivät kalenteriin, hahmoteltua reittisuunnitelma ja kartoittaa majoittumismahdollisuuksia! :) I'm so excited!

Kaupanpäälliseksi kuulen syyskuussa myös, onko töitä tiedossa vai löytyikö hommaan joku toinen. Se tohtorisetä oli tosi mukava, ja heti alkajaisiksi kysyi mun suunnitelmista valmistumisen jälkeen. Ilmeisesti olivat jo puhuneet musta proffan kanssa, kun hän jo vähän ennestään tiesi mun suunnittelevan lähtöä Keski-Eurooppaan. Oli kuulemma itsekin ollut pari vuotta Sveitsissä aikanaan, ja pätkäsopparinkin suhteen sanoi vain: "Njooh, onhan se yleensä ihan kiva kun joku voi olla pidemmän aikaa, niin ei heti tarvitse perehdyttää heti uutta tyyppiä. Mutta toisaalta projektissa tulee välillä sellaisia stoppeja, että on parasta ottaa hengähdystauko, ja silloin on hyvä, jos ei kukaan turhaan ole pyörittelemässä peukaloita." Mutta itse kuvittelisin, että pidempään soppariin sitoutuva kandidaatti on mua optimaalisempi valinta.

Sinänsähän mulle on "ihan sama", saanko sen paikan, kun en sitä edes oikeasti hakenut. Tai no, rehellisesti sanoen en ole edes varma, tahdonko sitä jos tulenkin valituksi. En todellakaan haluaisi yhtään olla enää erossa Murusta, mutta toisaalta mulla ei vielä ole Genevessä töitä tiedossa eikä näin ollen kovin realistisia mahdollisuuksia lähteä sinne suorilta käsin kuitenkaan. Että olisipahan jotain mielekästä sillä aikaa, kun työnhaku on menossa, ja saisi ehkä kerrytettyä vähän säästöjäkin. Tulevaisuus kertoo!


Lopuksi vähän loppukesän tunnelmia sateiselta iltalenkiltä <3


1 comment:

  1. Jeejee! Mäkin oon nyt ihan pähkinöissäni (nuts :D) kun aloin eilen katella niitä junia :D

    ReplyDelete