Pages

2014-08-23

Työtarjous

Iik! Sain keskiviikkona aika jännittävää sähköpostia:

"Sain nimesi professori X:ltä koskien mahdollista työpaikkaa johon etsin henkilöä. Jos olet kiinnostunut niin voisimmeko tavata ja ihmetellä yhdessä että mitä on tarjolla ja kuulisin sinun suunnitelemiasi? T. Tohtori Projektinvetäjä"

Mun vanha pomo oli siis suositellut mua tähän hommaan. Kyseessä olisi tämänhetkisen tiedon perusteella pesti projektissa, jossa kehitetään aikaerotteisia mittausmenetelmiä proteiinien modifikaatioiden kartoitukseen. Sain jo heinäkuussa meidän proffalta sähköpostilla tiedon tästä paikasta, kun haku siihen oli käynnissä. En kuitenkaan silloin edes vakavissani ajatellut hakevani paikkaa, kun a) ilmoituksen mukaan hommaan haettiin jo valmistunutta henkilöä, b) hakua oli jäljellä vain muutama päivä, ja oltiin juuri menossa Geneveen netittömyyteen ja c) aloituspäiväksikin oli merkitty 1.8., mikä olis ollut mulle ihan liian aikasin.

Olen nyt maanantaina menossa tapaamaan tätä projektinvetäjää. Jännittää. Olisi aika hienoa, jos voisin vaikka 3-4 kuukautta tehdä näitä hommia valmistumisen jälkeen, ja samalla hakea töitä Murun luota. Mutta entä jos kyseessä on vaikka vuoden mittainen sopimus? Tai edes puolen. Tai monen vuoden väikkäriprojekti? En mä kestä enää olla pitkään erossa Murusta. Kuitenkin pitäisi riemuita siitä, että mut oikeesti niin innolla halutaan töihin, että kysellään perään vaikka en ole paikkaa edes hakenut. Miten suuri on työn painoarvo elämässä? Entä rakkauden? No comments:

Post a Comment