Pages

2014-09-12

Feeling good

Kuulumisia. En ole kirjoittanut sivuakaan dippaa. En ole käynyt kertaakaan juoksulenkillä. En ole aloittanut lukemista reilun kahden viikon päästä olevaan tenttiin. En ole järjestänyt uutta kotia hylättäville Ikea-huonekaluille.

Ei se haittaa. Sen sijaan olen istunut iltaa ystävien kanssa Schnitzelbankissa hyvästä ruuasta ja viinistä nauttien. Olen ryöminyt sata metriä piikikkään risukon läpi geokätkön perässä ja nähnyt ihanat maisemat vuorenrinteeltä. Olen katsonut telkkarista jalkapalloa. Olen yllätysvieraillut Murun porukoilla appiukon synttäripäivänä ja "harjoitellut" autobaanalla hurjastelua. Olen syöksynyt kirkuen pakoon keittiöömme tunkeutunutta jättiläishämähäkkiä, jonka Muru onneksi sitten vangitsi juomalasin alle. Olen katsellut leffoja ja sarjoja Murun kainalossa sateen ropistessa ikkunaan. Ollaan kokattu yhdessä kavereille neljän ruokalajin illallinen italialaisen reseptin mukaan. Mulla on niin kivaa täällä! Hyvä olla. Enkä ole elämästä nauttimiselta juuri ehtinytmuistanut ottaa kuvia.Nyt katselen vierestä kun Muru ja Chris pelaavat DayZ-zombipeliä. Istun röhnötuolissa jalat Murun sylissä, ja se kutittelee mun varpaita ja antaa lentosuukon aina kun peli lataa. Itsehän en voi pelata, saan sydärin jo nyt joka kerta kun zombi juoksee kohti. Illalla aiotaan tilata kiinalaista - ei viitsitä lähteä ruokakauppaan. Ja sitten katsotaan joku kiva leffa :) Oon rakastunut <3


2 comments:

  1. Hyi mikä hämähäkki!!! Mistä noita oikein sikiää...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivon tosiaan ettei se ehtinyt 'sikiämään' meen keittiössä :D En oo ikinä nähnyt luonnossa niin isoa, noin 10cm oli varmaan varpaista varpaisiin.

      Delete