Pages

2015-05-04

Kesä Koti-Suomessa

Se viime postauksessa mainitsemani vapaa-aika-issue on nyt 'korjattu'. Ehkä pitäisi tähänastisten kokemusteni perusteella jo olla tottunut siihen, että pyydetään kotoa töihin. Silti pääsi yllättämään, kun pari tuntia diplomityön palautuksen jälkeen tuli proffan projektin yhdeltä tutkijalta sähköpostia: "Kuulin, että olet valmistumassa. Onnittelut! Olisi tarjolla töitä, jos aiot viihtyä Suomessa kesän." Hoplaa!

Ja aionhan minä. Suunnitelmat on vähän muokkautuneet lennossa. Ensin olin ajatellut matkaavani Geneveen heti kun paperit on kädessä. Koska tämä kuitenkin tapahtuu kesäkuussa, on siinä ihan just juhannus, joka tietenkin on kiva viettää Suomessa. Sitten on Paavo Nurmi -marathon, johon ehkä saatan mennä kirmaamaan opiskelukavereiden kanssa. Ja sitten Ruisrock. Ja sitten Pori Jazz. Ja sitten onkin jo heinäkuun loppu. Tämä työ-ylläri pidentää siis mun Suomessa viipymistä ehkä reilulla kuukaudella, kun sopimus allekirjoitettiin tällä erää elokuun loppuun saakka. (Vappuaattona haalarit päällä btw.)

On todellakin rennompi mieli tutkia työmahkuja Sveitsissä, kun on jotain hommaa jo samalla! Ja tykkään häärätä tuolla yliopistolla, kun porukka on huikeeta, tekeminen mukavaa ja aikataulut suht rentoja. Murukin tietenkin oli ehdottomasti sitä mieltä, että mun pitää ottaa tarjous vastaan, koska kokemus on tärkeetä. Ja varmaan siksi, että hänellä on vähemmän murehdittavaa sen suhteen, onko mulla riittävästi ajankulua täällä :p

Nyt siis sinne sorvin ääreen!

1 comment: