Pages

2015-07-07

Rock rock!
Täällä rokattiin viikonloppuna. Sain jo perjantaina siskon ja tämän poikaystävän festarivieraiksi viiden tähden hotelliini Turkuun, lauantaiaamuna saapui vielä Miia Helsingistä. Sää oli ihan tilauksesta kesän tähän mennessä paras, liki hellelukemia kuitenkaan ravuksi asti paahtamatta. Tankattiin lounaaksi puolikkaat pizzat, iskettiin loput dogibägeihin evääksi ja otettiin suunta kohti Ruissaloa. Tajuttiin mennessä kulkea ihan tavallisella paikallisbussilla, ja säästettiin 50% lipun hinnassa ja 2 km kävelymatkassa. 

Teinimeiningillä salakuljetin hiukan kuuskymppistä alueelle, koska jonot ja hinnat, mutta loppujen lopulta sain vain kantaa samat vodkat takaisin kotiin, kun ei tullutkaan sitten juotua sitä yhtään :D Pariin törkyhintaiseen mutta kylmään siideriin sijoitin, täts it. Olisi voinut jo kokemuksen perusteella tietää, että näin tulee käymään, kun mun mennessä festareille keskityn kyllä mieluummin niihin esiintyjiin ja tunnelman fiilistelyyn.

Listalla ensimmäisenä oli siskon toiveesta Sanni, jolta tajusin radion perusteella jopa tietäväni jotain kolme biisiä. Sitten Jenni Vartiaista ja Disco EnsembleaPharrell Williamsia katseltiin melkein paraatipaikalta, Von Hertzen Brothersia vain etäältä ettei paikka mene alta. Itse olin ehkä eniten odottanut Haloo Helsingin show'ta, kun jäi näkemättä huhtikuinen keikka Naantalissa. Ja olihan se oikein mukaansatempaava esitys. Kuitenkin kaikkein huikein oli HH:n jälkeen esiintynyt Kingston Wall Freakout! Muru olisi varmasti tykännyt aivan hulluna myös, kun Kingston Wall on aika suvereenisti sen suosikkimusaa mitä suomalaiseen tuotantoon tulee. Väki jäi vielä encoren jälkeenkin ainakin viideksi minuutiksi vonkaamaan lisää, mutta oli sitten pakko luovuttaa kun seremoniamestari ilmoitti, että valitettavasti enempää ei ole lupa soittaa, kun toisella lavalla alkoi jo seuraava veto. Niisk.


No comments:

Post a Comment