Pages

2015-07-16

Sup?
No Stand Up Paddingia eli suppailua!

Meillä on yliopistokamujen kanssa tällainen huikea Lajikokeilusekoilukerho. Ideana on harrastaa ja kokeilla yhdessä erilaisia liikuntalajeja - lapsuusajoista unholaan jääneistä pihaleikeistä ultimaten ja curlingin kautta rhönradiin. Alunperin idea taisi lähteä siitä, kun joku heitti ohimennen, että olisi kiva pelata pesistä, mutta porukkaa ei taida ihan lennosta saada kasaan niin kuin ala-asteella. Vaan saipas, kun vain sanoi sen ääneen! Ja viime syyskuusta saakka joka keskiviikko on touhuttu jotain liikunnallista yhdessä. Facebook-tiimissä meitä taitaa olla reilut kolmekymmentä innokasta, ja viikottain saadaan tyypillisesti kasaan toistakymmentä aktiivista osallistujaa. (Itsehän en ole mukaan päässyt kuin välillä Suomi-kausina. Harmi.)

Viime kerralla vuorossa oli suppailukokeilu. Miltsi järjesti työkaverinsa meille ohjaajaksi, ja tapahtumapaikkana toimi Turun vierasvenesatama. Näin ekaa kertaa suppailijoita jo vaihtariaikoina Heidelbergissä, mutta Suomeen laji on tainnut rantautua ihan vasta hiljattain.

Aurajoki näytti kyllä ihan toisenlaiselta tästä perspektiivistä. Eikä vesi ollut oikeasti niin likaista, miltä sen yleensä puhutaan näyttävän ;) Lämmintä se sen sijaan oli. Itse SUP-lauta oli ihan yllättävän stabiili. Näin ollen uskalsin siis kaivaa minigrip-pussiin tungetun kännykän ihan kamerakäyttöön asti laudalla tasapainoillessa. Myös akrobaattitouhu laudan päällä sujui meidän huikealta sporttipoppoolta!

...lähes ilman pulpahduksia ;)


Sen verran hubaa touhua oli, että täytyy mennä uudestaankin. Miltsi ihastui niin, että alkoi jo kaavailla oman laudan hankintaa. Itseltä ei ihan vielä tonnia hommaan liikene, mutta ehkä sitten kun voitan lotossa :)

2 comments:

  1. Mäkin haluun!! ehkä ens kesänä sitten Bodenseellä. :) Kivan näköistä touhua!

    ReplyDelete
  2. Piti tulla sunkin blogi tsekkaamaan! Hauska idea toi lajikokokeilu, täytyy pistää korvan taakse :)

    ReplyDelete