Pages

2016-10-07

Travel Planning Perfectionism


Onko normaalia ottaa niin kova stressi lentojen varaamisesta - optimoimisesta - että suorituksen loppuun saattamiseen tarvitaan kolme kokonaista päivää, rutkasti suttupaperia ja lukuisia kalenteri- ja kellonaikavarmistuksia poikaystävältä? Aikataulutuksen tulee olla just oikein. Ja hinnan tottakai halvin mahdollinen. Ja sitten pitäisi vielä sovittaa ne Suomessa kulkemiset tähän palettiin - bussit ja junat lentokentän, Turun, Porin ja jälleen Helsingin välillä. Koska kyllä, kaikki nämä kohteet pitää saada mahdutettua jokaiseen Suomi-vierailuun, oli kyseessä sitten kuukausi tai kolme päivää. Ehkei sittenkään niin ihme, että touhu stressaa?

Kielikurssilta on tulossa viikon syysloma, joten ajattelin siinä vaiheessa olevan sopiva hetki pyörähtää Suomessa. Oikeastaan ei ole sellainen fiilis, että olisin kokonaan toipunut kesän matkustusöveristä ja varsinaisesti puhkuisin innosta päästä lentokoneeseen. Mutta kun en ole varma, koska tulee seuraava tilaisuus suomeilla, ja olisi kaikennäköisiä juttujakin hoidettavana. Kuten vaikka hammaslääkäri. Mitenköhän sen saisi tuohon reissuun sopimaan?
Somehow I find booking flights so stressful that I need three days and multiple boyfriend-proofreads to complete the task. The timing has to be optimal - with the lowest possible price of course. There has to be a perfect bus/train connection to and from the airport. And then there is also the transport triangle between Helsinki, Pori and Turku, which are the three cities I always visit when I am in Finland. Yes, even when I'm just staying one week. So maybe not such a great mystery where the stress comes from?

No comments:

Post a Comment